När livet inte är så glamouröst

Ibland drömmer jag om att ha ett sånt där snyggt liv. Ni vet ett sånt där liv då man vaknar utvilad på morgonen, tränar lite yoga så där smidigt och graciöst, dricker sin algsmoothie (och tycker att det är gott.) Kommer i tid till dagis och skola med två välklädda och glada barn. Dyker upp på jobbet med snygga skor och blankt hår. Kommer hem till ett rent och snyggt hem som skulle platsa på Pinterest. Lagar hälsosam mat som barnen älskar. Njuter av att allt är så rent, välordnat, glatt och härligt.

Jag har aldrig haft en så snygg dag och jag kommer aldrig ha det. Det är bara att inse det. Livet på bild kan se bra mycket snyggare ut än det någonsin kommer att göra i verkligheten. Så kanske man ibland borde bli bättre på att också dokumentera kaoset. Att visa upp de vardagliga berättelserna som visar livet när det inte var så stylat. Det kan ju ha varit väldigt roligt i stället.

"Klart du får rita älskling! Men kom ihåg att plocka undan efter dig. Och är du snäll och håller ett öga på lillebror medan jag hänger tvätten?"

När storasyster gjort ett konstverk av lillebror

#kaos #stökigt #busigabarn #färgpåryggen