Pirret i magen efteråt

Nu går klockan så där fort igen. Vips så är den över tio på kvällen och jag sitter här i en annan värld och pysslar med bilder. Huset är tyst, barnen sover och Oscar är på innebandy. Jag kan riktigt frossa i mina familjefotograferingar hur mycket jag vill! Och frossa i glass. (På en tisdag. Herregud, om barnen bara visste. Jag måste verkligen undanröja alla bevis innan jag somnar.)

Det är en så otroligt härlig känsla att komma hem från en fotografering, ladda över bilderna i datorn, och se alla fina ögonblick poppa fram som på löpande band. Jag blir verkligen glad i hela kroppen och det är inte sällan som jag måste ställa mig upp och ägna mig åt några minuters spontandans med tillhörande fulopera.

Jag älskar verkligen den här!

Dator bildredigering
Bildredigering fotografering

#Bildredigering