Syskonfotografering på stranden

Stranden är en av mina favoritplatser att fota på. Både för att miljön ofta är vacker med beiga och blå toner, men också för att sanden ljusar upp motiven som en naturlig reflexskärm. Att fota i strandmiljö låter ju som en sommargrej, men de finaste strandbilderna har jag faktiskt tagit under höst och vinter när solen inte varit för skarp. 

De här härliga brorsorna fick jag träffa förra hösten och detta blev ett par av mina favoritbilder under 2016. Jag hoppas att de här bilderna sitter uppe på en vägg eller i ett album idag och skänker glädje och bevarar fina minnen. Kanske minnet av den trogna fyrbenta vännen som redan då var till åren. (Men som ändå var busig nog att ta ett höstdopp fast hon inte fick...) 

Bilder som väcker känslor var det, ja! 

Syskon

Krama hunden

#Syskonfotografering #strandfoto #syskonbild #hund