Sundsvall Pride!

Igår var det tioårsjubileum för Sundsvall Pride! Jag är så glad att vi har några eldsjälar som ser till att ordna detta fina evenemang varje år. Sedan jag fick barn nummer två har jag varit pinsamt lite engagerad. Numera dyker jag bara upp i parken när allt är klart, med två vilda ungar, ett par regnbågsflaggor och kameran runt halsen.

Min dotter, regnbågsbarnet, hade två mammor när hon kom till världen. Idag bor de mammorna på varsin adress. Den andra mamman hittade en tredje mamma och jag hittade en pappa. Nu har dottern två småbröder på varsin adress, och fyra föräldrar som älskar henne, varav en har skägg.

Det känns jätteviktigt att värna om att alla familjer är lika mycket värda. Alla barn har rätt till föräldrar som älskar dem, och då är föräldrarnas kön helt oväsentligt.

Pappa Oscar är mer engagerad än jag nuförtiden. Hans restaurang drev det stora pridetältet och serverade bland annat jättegod chiligryta. Väldigt trevligt att kunna gå dit och hänga och spana när han sprang runt och jobbade och var snygg. Vi har knappt sett honom på hela veckan. Idag ska de åka in igen och riva det stora tältet med plats för 800 personer... Sen kanske vi får tid att säga mer än hej till varandra i morgon, äntligen!

#SundsvallPride #Pride #HBTQ #Fotograf #Sundsvall