Fotografering och priser 

Fotograferingen ska vara en rolig stund. Det ska inte kännas stelt och uppställt. Jag pratar mycket, kommer med idéer, ställer frågor och försöker skapa en skön stämning utan krav.

 

Jag kommer inte att ställa dig i någon konstig position, lämna dig åt ditt öde och börja peppra bilder. Vi hjälps åt och gör fotograferingen tillsammans!

SÅ HÄR GÅR DET TILL

 • Vi hittar ett datum som passar.
   

 • Du berättar mer om dig och din idé, eller vid familjefoto om er familj och era önskemål, genom att fylla i några frågor från mig. Så att jag får veta lite mer om vem just du eller vilka just ni är.
   

 • Du betalar en serviceavgift på 700 kr som inkluderar tiden för fotograferingen. Bilder köps separat.
   

 • Vi träffas på den utvalda platsen och fångar era ögonblick!
   

 • Ni får efter ca två veckor se ett urval av era bästa bilder och väljer själva vilka bilder ni vill köpa. Jag säljer främst digitala filer, men har möjlighet att printa i upp till A3 på fotopapper.

FOTOGRAFERING

Paketpriserna ger ökad rabatt ju fler bilder du väljer. Bilderna levereras digitalt i högupplöst format.

 

AVGIFT VID BOKNING

Vid bokningen betalar du en serviceavgift på 700 kronor som inkluderar en timmes fotografering. Bilder köps därefter separat. Du väljer själv vilka bilder du vill köpa genom ett digitalt bildgalleri som du får tillgång till ungefär två veckor efter fototillfället. 
 

DIGITALA BILDFILER och inramningar

Du har möjlighet att välja både digitala filer och inramningar i olika storlekar. Jag vill att du både ska njuta av dina minnen på väggen, men också att du ska kunna spara dem digitalt för säkerhets skull. 

PRIS VID LÄNGRE FOTOGRAFERINGAR 

Vill du fota längre än en timme? Be om offert.